Behandlingmeny

Skin by Linn Behandlingsmeny

 

 

Klassisk Ansiktsbehandling / 90 min 850 kr

I min klassiska ansiktsbehandling skräddarsyr jag utifrån dina specifika behov en behandling som djuprengör & jobbar aktivt för att återställa hudens balans. Efter en väl rengjord hud görs en hudanalys, peeling, porrengörning, brynplock, massage av ansikte, skalp & dekolletage samt en skräddarsydd ansiktsmask för att sedan avsluta med serum ögon och ansiktskräm.

 

Lätt Ansiktsbehandling / 50 min 700 kr

Här jobbar vi med att rengöra huden, peeling, en avkopplande ansiktsmassage samt mask. Behandlingen avslutas med ögon och ansiktskräm för dina specifika behov.

 

Färgning av Frans & bryn 30 min 350kr (plockning ingår)

 

Ögonbrynsfärgning 20 min 250 kr (plockning ingår)

 

Fransfärgning 20 min 200 kr

 

Make up Bröllop & Fest /60 min Kontakta mig för pris (trial ingår)

 

Specialbehandlingar

 

Micro Needling / 60 min 1800 kr (Rekommenderas att göras som kurbehandling 3-6 gånger)

Micro Needling är en nästintill smärtfri anti-age behandling som man gör med mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut och stimulera nytt kollagen. Det orsakar en naturlig skada i huden som får huden till att reparera sig. Med hjälp av nålarna ger den en kontrollerad skada som då skapar en nybildning av kollagenet, resultatet blir en fastare och slätare hud med mindre linjer och rynkor samt minskad porstorlek.

 

Opera Led Mask / 300 - 600 kr

Opera led mask använder LLT (Low Level Ljusterapi). Det är en ansiktsmask som är en kombination av flera hudvårdssystem. Photoner av LED-ljus absorberas av kromoforen i vävnaden och främjar den metaboliska aktiviteten hos cellerna. Hjälper cellförnyelsen och rehabilitering av metabolisk aktivitet av cellerna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skinovages behandlingar (Special ansiktsbehandlingar enligt Babor metoden)

 

Vita Balance Lipid /90 min 850kr

Den här ansiktsbehandlingen är rik på näring och återuppbyggande lipider som passar dig som behöver extra vård för att bygga upp ett skydd till en torr hud. Hudens naturliga barriär stärks och balansen mellan fukt och fett återställs. Huden blir oemotståndlig mjuk.

 

Calming Sensitive /90 min 850 kr

Lugnar en röd o h överansträngd hud samt stärker hudens egna skydd mot yttre påverkan. Hudens motståndskraft ökar och känslan av stramhet och irritation minskar.

n med en dränerande detoxmassage återfår huden sin perfekta balans.

 

Pure 90 min 850 kr

Djuprengörande behandling för en acnebenägen Hud som reducerar blemmor och tilltäpptheter. Motverkar uppkomsten av nya tilltäpptheter, inflammationer och bakterier samt ger huden en matt jämn yta.

 

För en extra lyxig " askungebehandling" kan jag rekommendera följande. Dessa behandlingar passar extra bra innan bröllop, fest eller när du bara vill unna dig lite extra lyx efter en stressig vecka?

 

Lift Express /90 min 890 kr

En anti age behandling med liftning effekt som ger fasthet och minimerar syrligheten av linjer och rynkor. Tillsammans med en stimulerande ansiktsmassage och mask ökar hudens spänst och struktur.

 

Triplett Booster/ 90 min 890 kr

Stimulerar förnyelse och cell regeneration och återställer hudens funktioner . huden återfår sin ungdomliga lyster och vitalitet. Stimulerar hudens Egan versifiera och reparerar skyddsbarriären. perfekt för en stressad hud i behov av regeneration och skydd.

 

Samtliga SKINOVAGE PX behandlingar innehåller: welcome Ritual, rengöring, hudanalys, vitality check, compress technique, effektive touch face massage, mask och avslutande vård samt goodbye ritual.

 

Babor add on- behandlingar

 

Sensational eyes /10 min exta på ansiktsbehandlingen pris 210 kr

Detta är en svalkande ögonbehandling som reducerar svullnader och återfuktar intensivt. Torrhetslinjer suddas ut och trötta ögon får nytt liv.

 

Babor BOOST 10 min add-on på ansiktsbehandlingen 250 kr

En väl återfuktad hud är grunden till en välmående hud. Babor's mest älskade produkt Babor Fluid, ger huden en super boost av fukt. Detta är en intensiv kur med ampuller som ger huden så mycket fukt den kan ta till sig. Babor Boost finns att lägga till valfri behandling med 3,5,7 eller 10 ampuller. Tillägstiden är 1min/ ampull.